Ce implica sa-ti creezi un blog/website?

O provocare interesanta!!!Imi veni ideea de a creea un blog asa ca am inceput sa cercetez "problema".  Dupa nenumarate ore petrecute in fata calculatorului,  navigand de pe un blog pe altul, vazand ca ma identific cu majoritatea subiectelor dezbatute, observand mici devieri de la adevarul meu -in legatura cu unele subiecte- avand deja o mare experienta si cunostiinte in diferite domenii  imi
veni o si mai mare dorinta de a avea unul.  'Why not, right?!'  Cam asta a fost cea mai simpla chestiune din povestea asta:
dorinta! De acolo insa a pornit intreaga nebunie...

  So...Let the game begin!!!

Era logica treaba ca nu voi lasa pe cineva experimentat sa-mi creeze un blog si nici folosirea unui template nu am luat-o in calcul.  Neavand tangenta cu asta pana atunci, am inceput sa studiez, a urmari zeci de tutoriale - din care initial nu am inteles mai nimic, dar avand atatea exemple ca se poate, eram convinsa ca si eu voi reusi. Inca nu realizam cu ce "ma leg la cap", pana ce am inceput sa leg codul pentru primul element din website, mda... fiind foarte complex acum si avand control total asupra lui,  este mai degraba un website cu accente de blog.  Dupa multe zile si nopti petrecute in fata calculatorului - de prin Septembrie incepand - si multe teste, iata-l ca functioneaza.  Pentru fiecare buton sau functie reusita aveam nevoie de 2 zile de limpezire a mintii, nu de alta dar aveam mult de furca cu fiecare in parte; unul dintre expemple este meniul:  l-am schimbat de 5 ori pana la varianta finala( ca sa intelegi, il doream:  ba vertical- ba oizontal, ba tip Accordion- ba Flyout,si tot asa ...) dar finalul e asa cum mi-l doream, iar pentru asta a meitat tot efortul depus!  Mai mult decat atat, am invatat sa creez un website. UAU!

Eu am fost  adevarata provocare, cu ideile mele care nu inceteau sa mai apara pe parcurs! S-apoi pune-te Kate si modifica codurile deja formate, s-apoi regreaza totul! (cam asta se intampla cand vrei totul personalizat si ai mai multe idei)

Iata cateva programe cu care am avut treaba: Dreamweaver, Photoshop, Xampp, Word si nelipsitul "Our Idea Cloud" ( ultimele doua erau pentru a nota fiecare idee, schimbare, inspiratie, noi elemente ce urmau a fi adaugate, si asta  pentru a nu se pierde pe parcurs), iar ca ajutor - biblia super mare si vasta : Google & YouTube. 


Deci, daca si tu doresti sa-ti creezi un blog/website, pregateste-te sa treci prin ce am trecut eu! Inarmeaza-te cu toate programele enumerate mai devreme si cu multa rabare, inspiratie si incapatanarea de a nu renunta! (cu siguranta 
te va bate gandul din cand in cand)

Sa ai spor! 


Te invit sa te delectezi si sa "rasfoiesti" printre nenumaratele subiecte dezbatute de mine!  Stai pe aproape, lista nu se opreste aici! 
It's all about Lovely things for lovely people, just like you !!!Sharing is sexy!!!